Kom ons team versterken

Ben je op zoek naar een boeiende en veelzijdige carrière in de constructieve wereld? Zoek niet verder! Bij Olde Hanter Bouwconstructies streven we naar het leveren van hoogwaardige constructieve adviezen en het realiseren van innovatieve projecten voor diverse klanten. 

De sfeer en cultuur bij Olde Hanter worden gekenmerkt door een mix van professionaliteit, samenwerking en een informele benadering. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers zich gewaardeerd, geïnspireerd en ondersteund voelen. Klinkt dit interessant? Kom dan werken bij Olde Hanter Bouwconstructies. 

Waarom Olde Hanter Bouwconstructies?

Bij Olde Hanter Bouwconstructies hechten we veel waarde aan een positieve en inclusieve bedrijfscultuur. We zijn een hecht team dat gedreven wordt door gedeelde waarden van respect, integriteit en professionaliteit. Bij ons krijg je de kans om te werken in een inspirerende omgeving waarin je wordt aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen.

Teamwork

Samenwerking staat centraal in onze bedrijfscultuur. Bij Olde Hanter Bouwconstructies werk je samen met een team van getalenteerde en gepassioneerde professionals die streven naar gezamenlijk succes. Door kennis en expertise te delen, kunnen we de beste oplossingen bieden aan onze klanten en tegelijkertijd een ondersteunende werkomgeving creëren.

Uitdagende projecten

Bij Olde Hanter Bouwconstructies zijn we trots op onze betrokkenheid bij een breed scala aan projecten, van grote utiliteitsprojecten tot civiele infrastructurele ontwikkelingen. Hier krijg je de kans om te werken aan uitdagende en inspirerende projecten die een blijvende impact hebben op onze samenleving.

Persoonlijke ontwikkeling

We geloven in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Bij Olde Hanter Bouwconstructies bieden we een ondersteunende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om je vaardigheden uit te breiden en te groeien als professional. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaren bent, er zijn altijd mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Innovatie & Duurzaamheid

We zijn altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen. Bij Olde Hanter Bouwconstructies moedigen we nieuwe ideeën en benaderingen aan en streven we ernaar om bezig te zijn met de nieuwste ontwikkelingen binnen onze sector. Dit betekent dat je de kans krijgt om je creativiteit te laten floreren en bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen.