Dienstverlening

Dienstverlening

onze rol in projecten

De projecten worden door onze constructeurs en modelleurs uitgewerkt in 2D en 3D software. Zo rekenen we o.a. met Technosoft en Scia. We modelleren al jaren in Revit. We willen de uitdaging uitgaan om steeds meer gebruik te maken van digitale producten. Dit is ook één van onze aandachtspunten de komende jaren. Het doel is om steeds efficiënter te werken, waar fouten worden verkleind.

Hoofdconstructeur

Als hoofdconstructeur zijn wij verantwoordelijk voor het constructieadvies tijdens de ontwerpfase en uitvoeringsfase.

Deelconstructeur

Als deelconstructeur zijn wij verantwoordelijk voor het maken van detailberekeningen en productietekeningen van hout, staal of prefab beton.

Expert

Door de jaren heen hebben we op veel gebieden expertise opgedaan. Bij geval van schade kunnen wij deskundig advies geven.

Technisch innovator

Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden en bedenken van innovaties voor de bouw, kunnen wij uw innovatieve project ondersteunen of leiden.

4 bedrijfshallen bedrijventerrein a1 deventer
Woning Zuidkamp
Voetgangersbrug N346 Twickel

Utiliteitsbouw

Woningbouw

Grond- weg en waterbouw

verschillende

disciplines

Wij werken in de woningbouw, utiliteitsbouw en in de grond- weg en waterbouw. De verdeling van onze projecten is ongeveer 50-50. Dit betekent dat we in beide disciplines jaarlijks diverse projecten doen. 

Andere expertises zijn: koolstoflijmwapening, damwandberekeningen, complexe brugconstructies, complexe transformaties, prefab beton, verankeringstechnieken.

Woningen Bentelo
Bruggen kreeftengat