Ingenieursbureau Enschede

Als u een kwalitatief goed ingenieursbureau in Enschede en omstreken zoekt, dan kunt u terecht bij Olde Hanter Bouwconstructies.

Ingenieursbureau Olde Hanter Bouwconstructies heeft jarenlange ervaring met projecten in regio Twente. Voor een aantal voorbeelden van projecten uit de regio Twente kunt u kijken bij onze referenties.

Wij doen als ingenieursbureau in Enschede projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en in de weg- en waterbouw. Door deze verschillende expertises hebben wij al met veel verschillende klanten samengewerkt, onder andere met overheden, woningbouwverenigingen, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en betonfabrieken. Eén van de kenmerken van Olde Hanter Bouwconstructies is creativiteit, wij proberen altijd een creatieve en passende oplossing te vinden voor uw opdrachten. Dit doen wij onder andere door te kijken naar nieuwe alternatieve bouwsystemen. Zo is ons eigen kantoorpand gebouwd in een bouwsysteem van EPS en beton. Hieronder ziet u een foto van ons mooie pand. Kijk voor meer informatie bij contact.

Als ingenieursbureau zijn wij gevestigd in Enschede in de mooie wijk Roombeek. Deze wijk is bekend geraakt vanwege de vuurwerkramp die plaatsvond in 2000. Sinds de ramp zijn er veel prachtige gebouwen gebouwd in de wijk, onder leiding van architect Pi de Bruijn. In de nieuwe wijk Roombeek kwam de nadruk te liggen op drie assen: De Roomweg van oost naar west, de Lonnekerspoorlaan van zuid naar noord en de Museumlaan. Deze drie assen komen samen bij Knoop van Roombeek, waar Prismare is gevestigd. Op deze knoop liggen ook het museum de Twense Welle en café-restaurant Het Roozendaal.

Ingenieursbureau Enschede

Wij doen de volgende soorten bereken- en tekenwerk.

Woningbouw en Utiliteitsbouw

Constructieberekeningen
Statische berekeningen
Gewichtsberekeningen
Detailberekeningen
Specialistisch rekenwerk
Constructietekeningen t.b.v. bouwaanvraag en uitvoering

Civiele Techniek / Grond- Weg- en Waterbouw

Constructieberekeningen
Statische berekeningen
Gewichtsberekeningen
Detailberekeningen
Specialistisch rekenwerk
Constructietekeningen t.b.v. bouwaanvraag en uitvoering