Berekening van daken voor zonnepanelen

Berekening van bestaande daken

Voor diverse opdrachtgevers, o.a. vastgoedbeheerders, pandeigenaren, woningeigenaren, aannemers en investeerders, maken wij berekeningen van bestaande daken ten behoeve van zonnepanelen of andere belasting zoals een nieuwe dakbedekking. Als een van de weinige constructeursbureau’s dat gespecialiseerd is in het berekenen voor zonnepanelen is er op dit gebied weinig onbekend voor ons.

Waar hebben wij geholpen?

Hier is te zien hoeveel daken wij hebben berekend voor klanten per provincie. Zoals te verwachten zijn wij het meest actief in de provincie Overijssel aangezien we hier gevestigd zijn. De opdrachten zijn zowel voor huizen als voor kantoorgebouwen, boerderijen en o.a. het Amperapark project. Bent u binnenkort van plan om zonnepanelen te laten plaatsen en wilt u weten wat de draagkracht van uw dak is? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie.

Waarom ons?

Door te berekenen wat uw dak kan hebben aan draagkracht kunt u bepalen hoeveel zonnepanelen u op uw dak kunt plaatsen en wat voor zekeringsmethode u wilt toepassen op zeker te zijn dat uw zonnepanelen geen onnodige schade oplopen. Wij hebben voor meerdere klanten in zowel de omgeving Enschede als verder weg daken berekend. Als een van de weinige constructeursbureau’s in Enschede en omstreken dat gespecialiseerd is in het berekenen van daken voor het plaatsen van zonnepanelen zijn wij de betrouwbare keuze waar u op kunt bouwen.