ons bureau

Over ons

De kerntaak van ingenieursbureau Olde Hanter Bouwconstructies BV is het verzorgen van constructieadviezen en constructieontwerpen op het gebied van betonconstructies, houtconstructies en staalconstructies. Dit doen wij in de woningbouw, utliteitsbouw en grond- weg en waterbouw.

Wij werken met veel passie en verstand van zaken voor een breed scala aan opdrachtgevers. De afwisseling maakt dat we elke dag met plezier naar ons werk gaan. Het bureau heeft veel ervaring met het werken in bouwteams.

Sinds januari 2019 zijn wij verhuisd naar een groter pand, aan de Hulsmaatstraat 62 in Enschede. Dit kantoor is gevestigd in de voor ons al bekende wijk Roombeek. Op deze locatie hebben we de ruimte om te groeien. 

Een greep uit

onze projecten

Homerus Gardens 3
Sponsoring

Al jaren sponsoren wij als Olde Hanter Bouwconstructies diverse clubs en sportverenigingen, van voetbalverenigingen tot tennisteams.

Wij sponsoren al jaren het Auni voetbaltoernooi in Hengelo. Dit is een multicultureel zaalvoetbaltoernooi waar elk jaar rond de kerstdagen vanuit heel het land teams op af komen. Het wordt al sinds 1985 georgansieerd door initiator Auni Kandemir. Elk jaar komen verschillende bekenden uit de voetbalwereld kijken naar het toernooi. 

Sinds twee jaar sponsoren wij jeugd schaatstalent Wieke Olde Hanter.