Over ons ingenieursbureau

De kerntaak van ingenieursbureau Olde Hanter Bouwconstructies BV is het verzorgen van constructieadviezen en constructieontwerpen op het gebied van betonconstructies, houtconstructies en staalconstructies in de woningbouw, utiliteitsbouw en de civiele techniek / gww (grond- weg en waterbouw). Wij opereren landelijk.

Wij werken met veel passie en verstand van zaken voor een breed scala aan opdrachtgevers. Het bureau heeft met het functioneren in bouwteams een grote ervaring. Voor menig project heeft dit geleid tot een toegevoegde waarde.

De projecten worden door onze constructeurs uitgerekend in 2D en 3D rekensoftware. Hiermee kunnen eenvoudige berekeningen in een kort tijdsbestek worden gemaakt en worden complexe berekeningen volledig 3D uitgerekend, waardoor alle belangrijke knooppunten worden meegenomen.

Opening pand Hulsmaatstraat 62

Bureauvisie

Het bureau hecht grote waarde aan het meedenken met de opdrachtgever, architect, collega adviseurs en aannemers. Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. Een goede integratie van het ontwerpproces tussen de verschillende disciplines in architectuur, constructies en installatietechniek achten wij van groot belang. Alleen op die manier leiden de ontwerpprocessen van de verschillende disciplines tot een helder, eenduidig en volledig geïntegreerd ontwerp.

Woningbouw en Utiliteitsbouw

Constructieberekeningen

Statische berekeningen

Gewichtsberekeningen

Detailberekeningen

Specialistisch rekenwerk

Constructietekeningen t.b.v. bouwaanvraag en uitvoering

Civiele techniek / Grond- weg- en waterbouw

Constructieberekeningen

Statische berekeningen

Gewichtsberekeningen

Detailberekeningen

Specialistisch rekenwerk

Constructietekeningen t.b.v. bouwaanvraag en uitvoering

 

Onder Projecten vindt u een greep uit onze projecten.

Marktstraatbrug Delden