Geslaagde opening nieuwe pand aan de Hulsmaatstraat 62

Vorige week was de feestelijke opening van ons nieuwe kantoor aan de Hulsmaatstraat 62 in Enschede. Sinds januari zijn we verhuisd naar het pand en de afgelopen weken hebben we het helemaal afgemaakt. Tijd voor een feestje!

Opening pand Hulsmaatstraat 62

Toen we voor het eerst gingen kijken was de eerste etage opgedeeld in vier aparte ruimtes. De ruimtes waren behoorlijk donker, omdat er maar vanuit één kant lichtinval was. We zagen echter wel potentie en hebben het pand verbouwd naar een open ruimte.

Opening pand Hulsmaatstraat 62

Voor onze projecten klik hier

Het thema van onze opening was: Twente. Wij zijn namelijk trots dat wij een Twents ingenieursbureau zijn, met landelijke opdrachtgevers. We wilden onze opdrachtgevers kennis laten maken met het moois wat Twente allemaal te bieden heeft. We hebben er daarom voor gekozen om zoveel mogelijk Twentse bedrijven in te schakelen voor de organisatie van de opening. De catering werd verzorgd door Aanstreekelijk. Aanstreekelijk zet zich in om Twentse streekproducten aan een groter publiek onder de aandacht te brengen. In de vorm van een mooie gedekte tafel op ons dakterras serveerde Koen de lekkerste hapjes voor onze gasten. Ook de drank kwam uit de streek: zo werd het bier geregeld door Eanske. Om de gasten die beneden een rondleiding kregen ook een lekker hapje te kunnen bieden, hebben we Poeliersbedrijf Wolbert gevraagd om hapjes op schaal te leveren.

De mooie borden en andere uitingen die hierboven te zien zijn, zijn mede mogelijk gemaakt door Studio Gooi.

Opening Hulsmaatstraat 62Opening nieuwe pand
Opening Hulsmaatstraat 62Opening Hulsmaatstraat 62

Aan het einde van de avond zijn we met de collega’s nog na gaan tafelen, met een lekker drankje erbij! Opening nieuwe pand is geslaagd!

Opening Hulsmaatstraat 62

Iedereen bedankt voor de interesse en voor het komen! Hieronder nog wat sfeerimpressies.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *